FIFA 13

FIFA 13

A FIFA 13 híven tükrözi a valódi labdarúgás izgalmait és kiszámíthatatlanságát. A labdáért folyó küzdelem az egész pályára kiterjed, a játékosok védekezésben és támadásban is teljes körű szabadságot élveznek. A szurkolók állandó kapcsolatban lehetnek kedvenc sportjukkal - és egymással - az EA SPORTS Football Club jóvoltából. A FIFA 13 öt lényegi, játékmenetet érintő újdonságot vonultat fel, forradalmasítja a mesterséges intelligenciát, a cselezést, a labdakezelést és a test test elleni küzdelmet, emellett lebilincselő online és live szolgáltatásokat kínál. Az idei a legterjedelmesebb és legtartalmasabb játék a FIFA sorozat történetében, és a futball közösségi hálózataként funkcionál.

A vadonatúj támadó intelligencia a korunkban létező legsokoldalúbb mesterséges intelligenciával ruházza fel a játékosokat. Azok mostantól jobban használják ki a rendelkezésükre álló teret, keményebben és intelligensebben törnek át a védelmen, és két labdaérintéssel előre gondolkodnak. Ez a sorozat történetének legkifinomultabb és legintuitívebb labdakezelési rendszerének is hasznára válik. A világsztár Lionel Messi ihlette komplett cselezés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szembeforduljanak ellenfelükkel, és a precíziós labdakezelést teljes körű mobilitással kombinálva kerekedjenek felül a labdabirtoklásért vívott egy egy elleni küzdelmekben. A FIFA 13 labdakezelés-vezérlése alapjaiban változtatja meg a játék jellegét azáltal, hogy mindkét oldalról kiküszöböli a száz százalékos megmozdulásokat, ily módon téve változatosabbá és kiszámíthatatlanabbá az összecsapások kimenetelét. A második generációs Player Impact Engine új szintre emeli a fizikai tényezők szerepét a lepattanó labdákért vívott küzdelemben. A védők rátartanak a támadókra, igyekeznek puszta méretükkel és tömegükkel nyomást gyakorolni rájuk abban a reményben, hogy hibáikat kihasználva labdához juthatnak, vagy megzavarhatják ellenfeleiket annak átvételében. A FIFA 13 taktikai szabadrúgásrendszere egyedi és veszedelmes szabadrúgásokat tesz lehetővé. Saját játékosból akár hárman is felsorakozhatnak a labda mögött, hogy egymást követő lövőcselekkel zavarják össze a sorfalat, és növeljék az eredményesség esélyét.

IGN rating: 9,0/10

Metacritic score: 88/100Tulajdonságok
FejlesztőEA Canada
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-7 játékos
KiadóElectronic Arts
Korhatár besorolás3+
MűfajSport
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-16 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-550
  • Elérhető: Raktáron
  • 1,200Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: sport