Call of Duty: Advanced Warfare (COD AW, 2 lemezes)

Készlethiány Call of Duty: Advanced Warfare (COD AW, 2 lemezes)

Egy olyan világban járunk, ahol a hadviselés egészen magas szintre jutott. Kis, a drónok méretét nem meghaladó mesterséges intelligenciával is bíró egységek olyan pusztító erőkkel rendelkeznek, amelyek egy felhőkarcolót is a földdel tehetnek egyenlővé. A gránátok többé nem csupán élesednek és robbannak, a rendszerek pedig folyamatosan küldik az összes elképzelhető adatot a háborúzó egységeknek. Egy ilyen világban a nagyhatalmak nem tudnak lépést tartani a jól felszerelt cyber-hadászattal, vagy a magánhadseregeket vezénylő zsarnokokkal, hiszen a nagy területi előny mit sem ér akkor, ha egy népes nagyváros lakosságát kell biztonságban tartani! Ebben az igazán újszerű, és egyáltalán nem derűlátó világban élhetsz át egy izgalmas történetet, amihez a jól ismert Kevin Spacey is komoly szerepet vállalt, és a játékhoz hangját és arcát kölcsönözte.

A modern hadviselés izgalmait bemutató Call of Duty: Advanced Warfare alaposan átdolgozott multiplayer játékmódjaival garantálja, hogy veteránként, és kezdőként is egyaránt komoly meglepetéseket okoz majd, a végeredmény pedig továbbra is hosszú távú szórakozást kínál majd!


IGN rating: 9,1/10


Tulajdonságok
FejlesztőSledgehammer Games
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
KiadóActivision
Korhatár besorolás18+
MűfajFPS
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-12 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-089
  • Elérhető: Készlethiány
  • 3,200Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: FPS