Gears Of War

Gears Of War

Egy fiktív világban játszó történet melyben az emberek a Sera nevű földön élnek. Felfedeznek egy különleges, új energia forrást, az Imulsiont. Rájönnek, hogy kiváló energiahordózó. Nem sokára annyira értékes lesz az emberek számára, hogy háborút indítanak egymás ellen. Hatalmas veszteségekkel jár a küzdelem, aminek célja az emulsio megszerzése. Nem is sejtik mekkora veszélyt hoztak magukra. A folyamatos kitermelés felzavarta a mélységben megbúvó szörnyeket, a sáskákat.

Látszólag kezdet helyreállni a rend, a COG lépet kormányra. De ekkor bekövetkezett a megjósolhatatlan. Az E-day. Mikor is a szervezet egységben támadó sáskák megrohamozták a felszínt. Az embereknek nem volt esélyük, nem bírtak elég gyorsan reagálni. A sáskák ellepték a felszínt és mindenkit kiirtottak. Az emberek ellenálltak, de egyre csak romlott a helyzet. A Jacinto felszínen gyűltek össze, melynek kemény talaját a sáskák nem bírták átfúrni. Kénytelenek voltak elpusztítani saját városaikat.

Professzor Adam Fenix, Sera egyik legkiemelkedőbb elméje, a Hajnal Pöröly megalkotója, is csapdába került. Fia, Marcus Michael Fenix, ki azt a parancsot kapta, hogy maradjon az őrhelyén. De megszegte a parancsot és elment megmenteni apját. Sajnálatos módon nem sikerült megmenteni apját. Parancsszegés miatt úgy döntöttek, börtönbe zárják. Négy évet töltött a Jacintoi Szigorított Fegyházban, mikor a börtönt sáskatámadás érte.


IGN rating: 9,4/10

Tulajdonságok
FejlesztőEpic Games
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
KiadóMicrosoft
Korhatár besorolás18+
MűfajLövöldözős
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-8 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-195
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,000Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: lövöldözős