Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty: Black Ops III

Csak multiplayer és Zombies kiadás!

A Call of Duty: Black Ops 3 játékban egy új fajta Black Ops katona karaktere jelenik meg, ahol megszűnnek a határok az emberiség és a technológia között és ahol a harcokat a legmodernebb katonai robotok definiálják. Mostantól fogva a harcok folyamán az információs hálózattal és társaiddal is kapcsolatban vagy. A világban, mely osztottabb az eddigieknél, egy férfiakból és nőkből álló elit kommandó részévé válsz.

A Call of Duty: Black Ops 3 kettő egyedi játékmódot kombinál (multiplayer és zombie). A multiplayer mód egy mélyebb és lebilincselő sorozat, új fejlesztési szintekkel. A zombie lehengerlő élménnyel és saját expedícióval érkezik.

A Black Ops 3-t játszhatja kizárólag online, egyedi XP és progresszió megszerzését kínálja fel. Eddig nem látott környezet, fegyverek és képességek a folyadék mozgás fejlettebb rendszeréhez lehet szerencséje. Ez mind egy speciálisan kifejlesztett technológiának köszönhetően kel életre, az új mesterséges inteligenciával, animációs rendszerekkel és grafikával egyetemben, mely újradefiniálja a sorozattól elvárt szabványokat, a legmodernebb vizuális effektusokkal és megvilágítási rendszerekkel.
Tulajdonságok
FejlesztőTreyach
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóActivision
Korhatár besorolás18+
MűfajFPS
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-18 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-193
  • Elérhető: Raktáron
  • 4,500Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: FPS