Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare

Minden idők legsikeresebb akciójátékában egy terroristaszervezet ellen vehetjük fel a küzdelmet - vagy a sztorimód legyűrése után a sok millió online játékossal. A sorozat eddigi összes részétől eltérően a négyes sorszámmal jelölt Call of Duty napjainkba, a hadviselés legmodernebb korszakába repíti a játékosokat. Az egyszerre két idősíkon zajló történet során a világ legkaotikusabb pontjain kell helytállnunk, a Közel-Kelet forrongó vidékétől különféle orosz katonai bázisokig. 

Részt veszünk majd egy fegyvereket szállító óriáshajó elfoglalásában, mesterlövészként, sebesült társunkat cipelve menekülünk a szovjet katonák elől, és egy AC-130 katonai gépből mérünk megsemmisítő erejű csapást a terroristák bázisára. 

A történet végigjátszása azonban csak az érem egyik fele: ekkor jöhet a multiplayer-mód, amely megváltoztatta az FPS-ekkel szemben állított elvárásainkat. Az online kergetőzés során gyűjtött tapasztalati pont segítségével szintet lépünk, ezáltal újabb és újabb fegyvereket, kiegészítőket, különleges képességeket és kihívásokat nyitva meg magunk előtt. 


Tulajdonságok
FejlesztőInfinity Ward
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-4 játékos
KiadóActivision
Korhatár besorolás16+
MűfajFPS
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-18 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-228
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,500Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: FPS