Borderlands: The Pre-Sequels

Borderlands: The Pre-Sequels

Szeretnéd megismerni Handsome Jack történetét? Akkor itt a helyed! A Borderlands: The Pre-Sequel feltárja előtted, hogyan kerülhetett hatalomra. Az epizód története valahol a Borderlands és a Borderlands 2 között játszódik. Új élményekkel gazdagítva a játékost a már jól bevált játékmenetnek és az RPG/FPS mixének köszönhetően.

Kalandjaink helyszíne ezúttal a Pandora bolygót kísérő hold és a Hyperion űrállomás lesz, továbbá megismerkedhetünk a számos újítással amit a The Pre-Sequel magában hordoz. Az egyik ilyen az, hogy a játék során alapvetően rendkívül alacsony a gravitációs szint, ami azt eredményezi, hogy karakterünkkel óriás ugrásokat hajthatunk végre, amit kihasználva a magasban található pontokat is könnyedén elérhetünk, vagy a magasabb pontokról támadhatunk az alant elhelyezkedő ellenségekre! 

Ám az alacsonyabb gravitációs szint kínálta lehetőségeknek akadnak árnyoldalai is, mégpedig az, hogy oxigénre lesz szükségünk ahhoz, hogy életben tudjunk maradni, így folyamatosan gondoskodnunk kell az utánpótlásról. A Borderlands The Pre-Sequel! új lehetőségeivel természetesen bővül a fegyverzetünk is, így Athena, a gladiátor például rendelkezik egy pajzzsal, ami magába szívja a támadásokat, majd eldobva azt visszaküldi mindezt a támadó félnek, akár egyszerre több ellenséghez is. Nehéz lenne minden új lehetőséget felsorolni és bemutatni az új Borderlands egész univerzumát, ezért a szavak helyett inkább szóljanak a fegyverek és hidd el, nagyot fognak robbanni!


IGN rating: 8,0/10

Metacritic score: 74/100
Tulajdonságok
Fejlesztő2K Australia, Gearbox Software
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
Kiadó2K Games
Korhatár besorolás18+
MűfajFPS
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-4 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-181
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,000Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: FPS