BioShock Infinite

Készlethiány BioShock Infinite

A Bioshock Infinite az elődjétől eltérően nem az óceánok mélyére, hanem az égbe viszi a játékosokat. A történet főhőse Booker DeWitt, egy visszavonult magánnyomozó, aki egy utolsó küldetést mégis bevállal: a cél elutazni Columbiába, az égi városba, majd onnan kimenekíteni egy fogságban lévő nőt. Ahogy az rögtön a szabadítás utáni másodpercekben kiderül, Elizabeth több, mint egyszerű fogoly: Columbia nyugalma és harmóniája ezer rejtélyes szálon keresztül kötődik hozzá, így menekülés közben az amúgy idilli városkában brutális polgárháború lesz úrrá, ezalatt pedig a Tér és az Idő anyagán is hasadások születnek, a különös eltűnések és mágikus erők manifesztálódása mellett az időutazás és a teleportáció is valósággá válik majd. A Bioshock Infinite egy, az elődjénél is vadabb utazásra invitálja a játékosokat - az elmondottakban pedig az a legjobb, hogy mindezt nem átvezető animációk során élheted majd át, hanem a valódi játékmenet közben! 

A Bioshock Infinite erőteljes szerepjátékos gyökerekkel rendelkezik, ahol a játékosok által hozott döntéseknek súlya és következménye van. Columbia városában két erő harcol egymással, az Alapítók csak az amerikai lakosoknak szeretnének minden elképzelhető jogot megadni, a Vox Populi névre hallgató ellenállás pedig inkább az egyenlőségben hisz. Kalandunk során többek közt ezzel a két frakcióval is találkozhatunk majd, a harcok közben pedig igen komoly döntéseket kell majd hoznunk - és ebbe az is beletartozik majd, hogy épp milyen képeségeket használunk. A játékban ugyanis folyamatosan aktív és passzív mágikus képességek birtokába juthatunk, amikkel képesek leszünk olyan csatákból is győztesen kikerülni, amik másképp megnyerhetetlennek bizonyultak volna. A Bioshockkal ellentétben itt azonban nem lesz lehetőség a képességek lecserélésére, így alaposan meg kell fontolni, hogy mit is akarunk használni. Mindezek mellett az 1999 Mode lehetővé teszi, hogy a klasszikus szerepjátékos szigorok mellett harcoljunk ebben a különös városkában - ez a mód a régi System Shock-rajongók számára tud majd felhőtlen (vagy épp frusztrálóan nehéz kihívásokkal teli) órákat okozni. 

A Bioshock Infinite 2013 egyik legérdekesebb játékának igérkezik, hiszen teljesen nyitott pályái, a játékos által több módon megoldható helyzetei és komoly morális dilemmái leginkább a Dishonoredre emlékeztetnek minket. Az Arkane Studios játékával ellentétben azonban az Irrational nem először lép a szabadság táptalajára, így itt még izgalmasabb helyzetekre lehet majd számítani, ahol nincs egyértelműen jó és rossz oldal. Ahogy korábban a Little Sister/Big Daddy páros, úgy most Elizabeth, és az őt megőrizin kívánó hatalmas, haragos fémmonstrum, Songbird alkotja majd a játék személyes drámáját. Hogy Te mindezt hidegvérrel, vagy épp empátiával kezeled, csak Rajtad múlik majd! 


IGN rating: 9,1/10

Tulajdonságok
FejlesztőIrrational Games
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
Kiadó2K Games
Korhatár besorolás18+
MűfajFPS Horror Akció
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-126
  • Elérhető: Készlethiány
  • 2,200Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: FPS, horror, akció