Final Fantasy XIII (3 lemezes)

Final Fantasy XIII (3 lemezes)

A Final Fantasy XIII egy lélegzetelállító utazásra invitálja a játékosokat Cocoon világába, mely a kegyetlen Pulse alvilág felett lebeg. 

Cocoon lakói a jóakaró Fal'Cie-k védelme alatt éltek mindaddig, míg egyszer csak az egyik alvilági Fal'Cie felébredt a hosszú álmából, s a Cocoon-on élő ártatlan embereket megátkozva démoni marionettekké változtatja õket. Egy stigma ég mélyen a bőrükbe, mely L'Cie-ként (a Fal'Cie kiválasztottjai) jellemzi őket. 

A fõszereplőnő, Lightning húga is a kiválasztottak közé került, így mindenét feláldozva kell szembeszegülnie a törvénnyel azért, hogy a húgát megmenthesse. 

Itt kapcsolódunk be a hosszú történetbe, ahol hosszú utunk során sokan csatlakoznak hozzánk, akár önös, akár személyes érdekekből. Utunk során rengeteg érdekes eseményben lesz részünk, s számtalan veszély leselkedik ránk. 

A harci módok tömérdek újításon mentek keresztül a Final Fantasy XIII-ban. Az új rendszer a Role és Trigger parancsokat hozza a harcba. 


IGN rating: 8,9/10

Tulajdonságok
FejlesztőSquare Enix
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóSquare Enix
Korhatár besorolás16+
MűfajRPG
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-112
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,400Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: RPG