FIFA 08

Készlethiány FIFA 08

Lépj pályára az általad létrehozott játékossal, majd fejleszd őt a lehető legmagasabb szintre a szezon végéig! Soha nem volt még lehetőség rá, hogy ennyire élethűen, egyenként fejleszthesd játékbeli képességeidet, akár a profik. Akár három barátoddal közösen is játszhatsz, kedvenc klubotok egy-egy játékosát megszemélyesítve. Hajtsd végre az egyedi feladatokat, hogy fejleszthesd játékosod tulajdonságait és szerezz dicsőséget a csapatnak versengés közben. Légy te a legjobb az idény végére!

A FIFA 08 játékban a pályára lépés pillanatától kezdve úgy kell gondolkodnod, mint egy valódi focistának, hiszen éppen annyira is vagy képes. Új kézi vezérlők segítségével döntheted el, mit teszel a pályán. Ha akarsz, passzolsz vagy éppen keresztlabdát adsz. Irányítsd a kapust, hogy egy az egy elleni küzdelemben védhesd ki a csatárok lövéseit! Vedd át a teljes irányítást a védők felett az új kézi vezérlés segítségével, ahol a jobb irányítókarral gyorsan váltogathatod a védők helyét és kiválaszthatod, hogy pontosan melyik játékossal akarsz védekezni. Mindezen túl még taktikusabb módokon törheted meg az ellenfelet, mert új védelmi és helyezkedési logikát használhatsz, amely biztosítja, hogy a játékosok a megfelelő helyen legyenek a megfelelő időben és minden veszélyt és lehetőséget szemmel tudjanak tartani.

Az új, testre szabott formációk kialakításával minden ellenfélre egyedi módon készülhet fel klubod. Tervezd meg stratégiádat, taktikádat és találd meg a tökéletes formációt A játékosok feladatainak leosztásával és a csapattagok mozgatásával valósággal aláaknázhatod az ellenfél győzelmi esélyeit!

IGN rating: 7,9/10

Metacritic score: 81/100


Tulajdonságok
FejlesztőEA Canada
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
KiadóElectronic Arts
Korhatár besorolás3+
MűfajSport
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-8 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-572
  • Elérhető: Készlethiány
  • 800Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: sport