Resident Evil 3 (bontatlan)

Készlethiány Resident Evil 3 (bontatlan)

A Resident Evil 3-ban a S. T. A. R. S. kötelékébe tartozó Jill Valentine, a videojátékok történetének egyik legikonikusabb hősnője egy zombik és rettenetes lények által lerohant városból menekül. A Capcom saját RE Engine motorjával életre keltett Resident Evil 3 modernizált játékmenettel kombinálja a klasszikus túlélőhorror akciót, mindezt káprázatos látványvilággal.

Jill vérfagyasztó menekülése azon pániktól fűtött órákban játszódik, amik az elismert és nagysikerű Resident Evil 2 eseményeihez vezetnek, és felfedi Raccoon City történetének másik oldalát. A menekülés minden reményét elvágja a Resident Evil sorozat másik sztárja, a gigantikus organikus biológiai fegyver, Nemesis.

A Resident Evil 3 tartalmazni fog továbbá egy 4-1 elleni internetes többszemélyes élményt is Resident Evil Resistance néven.


Tulajdonságok
FejlesztőCapcom
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóCapcom
Korhatár besorolás18+
MűfajHorror
Online játékosok száma2-5 online játékos
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB1-1385
  • Elérhető: Készlethiány
  • 9,400Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: horror