Ace Combat 7: Skies Unknown (Bontatlan)

Ace Combat 7: Skies Unknown (Bontatlan)

Online játékhoz Xbox Live szükséges!

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown fejlett vadászgépek pilótafülkéjébe ülteti a játékosokat, és közel fotorealisztikus látványvilágú légi ütközetekbe vezeti őket, amelyek keretében autentikus és futurisztikus repülők közül válogatva merülhetnek el a magával ragadó sztoriban, akár a virtuális valóságban is. 

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a grafikai motorok és konzolok legújabb generációjának tudását egyesítve garantáltan bámulatba ejti majd a játékosokat. A gyönyörűen lerenderelt felhők megtöltik az eget, a részletes városképek pedig tovább fokozzák a szuperszonikus sebesség érzetét, otthont adva a 20 éves sorozat történetének eddigi legádázabb légi csatáinak. Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a sorozattól megszokott módon ultramodern szuperfegyverek arzenálját adja a játékosok kezébe, és méltó ellenfeleket állít eléjük. 


Metacritic srore: 79/100Tulajdonságok
FejlesztőBandai Namco Games
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóBandai Namco Entertainment
Korhatár besorolás12+
MűfajRepülő szimulátor
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-8 online játékos
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB1-1194
  • Elérhető: Raktáron
  • 11,400Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: repülő szimulátor