Grand Theft Auto V [Premium Edition] (bontatlan)

Készlethiány Grand Theft Auto V [Premium Edition] (bontatlan)

A Grand Theft Auto V visszatér Los Santos emlékezetes városába, ahol teljesen új karaktereket ismerhetünk meg. Az előző epizódok játékmenetét felhasználva a GTA V több karakter életébe enged betekintést, így összesen három irányítható szereplővel találkozunk majd.

Az első Michael, aki egy visszavonult bankrabló. A helyi hatóságokkal üzletet kötve nyugodt életet él "szerzeményével", azonban felesége pazarló életmódjának köszönhetően újra a bűn útjára lép. Ott van Trevor, a volt pilóta, aki most a kábítószer mámorító hatásával képes csak elviselni életét. A trió utolsó tagja a szélhámos Franklin, aki gyerekeknek ad el drága autókat, hogy aztán visszavegye azokat.

Mindhárom szereplő saját élettel, eltérő napirendekkel és szokásokkal rendelkezik, ezek ugyanakkor alkalom adtán keresztezik egymást a játék során. Bármikor válthatunk közöttük a küldetések alatt, s ezzel érdekes szituációkba keveredhetünk az akciók hevében.

Rengeteg küldetés vár a GTA V-ben, többféle stílusban felépítve, attól függően, hogy egyedül vagy csoportosan állunk neki. A karakterek eltérő történetszállal, s ezek különböző lezárással rendelkeznek, ráadásul a feladatok többsége feszültebb hangvételű, megoldásukért pedig a sorozat történetében először pontozást is kapunk. 

A Grand Theft Auto V hatalmas, szabadon bejárható városában természetesen azt teszünk majd, amihez csak kedvünk van, így a három főhős bármelyikével belecsaphatunk a humort és az alvilágot tökéletesen elegyítő történetbe, de felfedezhetjük Los Santos utcáit is, miközben autókat lophatunk, bankokat rabolhatunk, vagy kipróbálhatjuk a tucatnyi minijáték valamelyikét. Kalandjaink ugyanis ezúttal sem csak az állandó bűnözésről szólnak majd, lévén kipróbálhatunk a játékban különféle sportokat - például a golfot vagy a teniszt -, de elmehetünk vadászni, ejtőernyőzni, sőt még búvárkodni is. Az újgenerációs változat ráadásul extraként kapott egy FPS módot, amivel megújult formában is felfedezheted ezt a hatalmas virtuális játszóteret. mint például az FPS mód, aminek segítségével bármikor átválthatsz belső nézetbe! 


Metascore: 97/100


Tulajdonságok
FejlesztőRockstar North
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóRockstar Games
Korhatár besorolás18+
MűfajAkció
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-30 online játékos
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB1-1245
  • Elérhető: Készlethiány
  • 7,400Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció