Krüger & Matz EAGLE 1066 Tablet PC 10,1" (használt)

Krüger & Matz EAGLE 1066 Tablet PC 10,1" (használt)

Alapból 1GB memóriával szerelve

Ez a memória méret laptopok esetén minimálisnak mondható a legtöbb operációs rendszer futtatására. Kevésnek bizonyulhat nagy memória műveleteket igénybe vevő alkalmazások használatakor. Tablet készülékek esetén viszont nagy memória méretnek számít.


IPS lcd panel

IPS panel (In-Plane Switching technology, Képsíkváltós technológia) egy, a folyadékkristályos megjelenítőkben használt technológia. Azért fejlesztették ki, hogy leküzdje a TN-panelek főbb hiányosságait: nagy válaszidő, kis betekintési szögek és rossz minőségű színreprodukció. Működési elve a folyadékkristály molekuláinak az üvegsíkokra merőlegesen történő elhelyezéséből és azoknak a párhuzamos irányba való forgatásán alapszik.


SD kártyaolvasó

Ezzel az eszközzel tudjuk olvastatni az SD kártyáinkat. Fontos megjegyezni azt, hogy a kártyaolvasók visszafele kompatibilisek. Vagyis egy SDXC kártyaolvasóval minden kártyatípust tudunk olvasni. De egy szimpla SD kártyaolvasó már nem tudja olvasni az újabb típusokat. SDHC és SDXC közt előfordulhat, de nem minden esetben és sebesség korlátozással jár. Néhány szót még az SD kártyákról: SD memória kártyáról akkor beszélhetünk, ha meghaladja a 8MB-ot. Maximális kapacitása 2GB. Lényegében az SD jelzés önmagában ennél többet nem igazán jelent, mint, hogy mekkora kapacitással rendelkezik. Újabb testvérei az SDHC (4GB-32GB) illetve az SDXC (32GB-2TB). Formáját tekintve lehet normálméretű SD (ez általában képkeretekbe, kamerákba szokták használni. Lehet micro, illetve nano SD is. Ezeket kisebb eszközökbe, mint telefon szokták alkalmazni. Az SD kártyán még ezen kívül a sebességről is tesznek említést. Alapértelmezetten 12.5MB/s, 2.0 verzióval esetén már 25MB/s sebességgel rendelkezik az SD kártyák. Class vagyis sebesség osztály., Megmutatja mi a minimális olvasási és írási sebessége az eszköznek. Pl C2 az 2MB/s, a C4 az 4MB/s, a C6 az 6MB/s és a C10 pedig 10MB/s Főbb tulajdonságai: hordozhatóság, energia nélküli adat megmaradás, kis méret, többszöri írhatóság. További információ a SD kártyával kapcsolatban


Bluetooth

A bluetooth rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, vezeték nélküli szabvány. Használhatjuk mobiltelefon, fülhallgató, webkamera, bluetooth egér, bluetooth billenytűzet stb eszközök kommunikációjához.


Processzor: MediaTEK MT8735 4x1.3 GHz

Csatlakozók:

  • 1 x micro USB
  • 1 x 3,5-es Jack csatlakozó
  • 1x MicroSD

Vezeték nélküli kapcsolatok:

  • Beépített GPS vevő
  • Bluetooth 4.0
  • 4G támogatás
  • Wi-Fi 802.11a/b/g/n

Akkumulátor: 7500 mAh


Tulajdonságok
Felbontás1280 x 800 pixel
Garancia12 hónap
Kijelző mérete10.1"
Memória1 GB
Operációs rendszerAndroid 7.0 (Nougat)
SzínFekete
Tárhely8 GB

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: TAB-010
  • Elérhető: Raktáron
  • 24,000Ft