Szállítással kapcsolatos információk


A termék(ek)et minden esetben kiszállítással juttatjuk el Önnek. A termék(e)k személyes átvételére nincs lehetőség. Kiszállítást az ország teljes területére lehet kérni. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. Megrendelését a nap 24 órájában leadhatja.


Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt terméket. A Szolgáltató által átadott árut a Szállító kiszállítja a vásárló által megadott címre, leellenőrzi a szükséges vásárlói adatokat, az áru ellenértékét – utánvétes fizetés esetén – átveszi. A Szállító tevékenységét az adatok tárolása, feldolgozása és kezelése tekintetében is teljes titoktartási kötelezettség mellett végzi.


A Szállító adatai

Cégnév: Magyar Posta Zrt.

Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.

Postacím: 1540 Budapest

Cégjegyzékszám: 01-10-042463

Adószám: 10901232-2-44


A termék(ek)et kiszállításra a megrendelés visszaigazolását követő napon, de legkésőbb a fizetendő pénzösszeg bankszámlánkon történő jóváírását követően adjuk át a szállítást végző partnerünknek.


Választható kézbesítési módok


MPL Házhoz szállítás: A kézbesítés munkanapokon 8.00-17.00 között történik.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítés nem sikerül az MPL a küldemény érkezéséről egy értesítőt hagy hátra. Ha címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítés kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A telefonszám hiánya, illetve az egyeztetési kísérlet sikertelensége esetén a küldemény kézbesítésének másodszori kísérletére a következő munkanapon kerül sor. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a Posta a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postai szolgáltató helyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a küldeményt a jogosult átveheti.


MOL/COOP PostaPont: A MOL/Coop PostaPontra címzett küldemények esetén a címzett elektronikus értesítést (e-mail-t vagy sms-t) kap a csomag PostaPontra (MOL/Coop) történő érkezéséről. Ezt követően a csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5 vagy 10 munkanapon keresztül vehetők át. Csomagátvétel a MOL PostaPonton a hét minden napján, napi 24 órában; COOP üzletekben a nyitvatartási időben lehetséges. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta, amennyiben az elérhetőséget a feladó megadta. A MOL és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

A csomag átvételéhez szükséged lesz a csomag érkezését jelző SMS-ben vagy e-mailben kapott kódra és a telefonszámodra.

A küldemények maximális tömege 20 kg.


Postán maradó: Az így címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges.

A küldemények maximális tömege 30 kg.


Csomagautomata: Az automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. Az átvételre a hét minden napján, 0-24 órában lehetőség van.

Csak néhány gombnyomás:

  • Érintsd meg a "Csomagom érkezett" gombot az érintőképernyőn!

  • Add meg a telefonszámod, valamint az sms-ben vagy e-mailben kapott átvételi kódot!

  • Fizesd ki az utánvétel összegét az automata termináljánál (kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség)!

  • Vedd ki a csomagot a kinyíló rekeszből!

  • Csukd be a rekesz ajtaját és nyomd meg a képernyőn a "Sikerült" gombot!


A határidő lejártát követően az MPL a csomagot megőrzésre beszállítja valamely közeli postára, melyről a címzett újabb SMS kap.

Csomagautomatára címzett küldeményekre vonatkozó korlátozások:

A csomag tömege max. 20 kg

A csomag mérete max. 50*31*35 cmSzállítás díjazása


A megrendelt termék(ek) tömege függvényében számítjuk a szállítási díjat. Minimális rendelési összeg nincs. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. Az árak 27 %-os ÁFA-t tartalmaznak.


30.000.- Ft összértékű megrendelés esetén: a kiszállítás ingyenes.


Szállítási díjak:

Házhoz szállítás: 1299 Ft

Postán maradó, Mol/COOP PostaPont, Csomagautomata: 999 Ft


Utánvét esetén +200.- Ft fizetendő.


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan


Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a Szállító jelenlétében vizsgálja meg, amennyiben a termékeken, csomagoláson sérülést észlel, kérje erről jegyzőkönyv felvételét. Sérült csomag vagy termék átvételére a vásárló nem köteles. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli panasz elfogadására a Szolgáltató nem köteles.

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Utánvétellel kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!