Starlink: Battle for Atlas Playstation 4 kezdőcsomag (bontatlan)

Starlink: Battle for Atlas Playstation 4 kezdőcsomag (bontatlan)

A Starlink: Battle for Atlas játékban hősies csillagközi pilóták csapatát vezetve kell felszabadítanod az Atlas csillagrendszert a Forgotten Legion seregeitől.

Készítsd el saját űrhajódat a szárnyak, hajótestek, fegyverek és pilóták arzenáljából. Csatlakoztasd moduláris játékod a kontroller állványhoz és nézd, ahogy megelevenedik a játékban. Kísérletezz különböző felszerelésekkel valós időben, bármikor. Légy kreatív a harcokban, engedj szabadjára elementális sorozatokat és taktikázz az Atlas csillagrendszer fenyegetéseinek leküzdéséhez.

Utazz az Atlas csillagrendszer egzotikus idegen világai között és ismerd meg mind a hét bolygója ökoszisztémáját, élővilágát és titkait. Lépj szövetségre az Atlas frakcióival és verjétek vissza együtt a csillagrendszer elfoglalásán munkálkodó Forgotten Legion seregeit. Ahogy beutazod Atlas vidékeit, lehetőséged lesz kifejleszteni pilóta képességfádat, módosítani felszerelésed és feljavítani anyahajódat erőid kiterjesztéséhez és kalandod testreszabásához.

Hívd át egy barátod, aki bármikor csatlakozhat a kampányhoz a 2 fős osztott képernyős módnak köszönhetően. Kombináljátok fegyvereitek erejét és mentsétek meg együtt az Atlas csillagrendszert


Tulajdonságok
FejlesztőUbisoft Toronto
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
KiadóUbisoft
Korhatár besorolás7+
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: SL-004
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,500Ft

Címkék: szimulátor