F1 2021 (bontatlan)

F1 2021 (bontatlan)

Minden történetnek van egy kiindulópontja, és ez a F1® 2021-re, a 2021-es FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP hivatalos videójátékára is igaz. Élvezd ki a F1® 2021 lenyűgöző új funkcióit, beleértve az izgalmas „Braking Point történetélményt és a kétfős karriermódot, valamint kerülj még közelebb a rajtrácshoz a Real-Season Start mód révén.
Törj csapatoddal a csúcsra a díjnyertes tízéves My Team karriermódban, vagy versenyezz másokkal fej fej mellett az osztott képernyős vagy többrésztvevős módban. Merülj el a legnagyobb versenyélményben, és nyomd tövig a gézpedált a 2021-es szezon tíz ikonikus csapatának húsz hősies versenyzőjével:  – Braking Point – az izgalmas új történetélmény

 – Új játékmódok: a kétfős karriermód és a „Real-Season Star mód
 – Díjnyertes „My Team, osztott képernyős és többrésztvevős mód

-Braking Point – izgalmas új történetélmény.
-Új játékmódok: a kétfős karriermód és a „Real-Season Star mód.
-My Team mód – hozd létre a versenyződet, válaszd ki a szponzorodat és a motorgyártódat, válassz egy csapattagot és versenyezz a 11. csapat tagjaként.
Kibővített versenyzőstatisztikák, amelyek mostantól tartalmazzák a „Fókuszt, valamint a csapat szempontjából kiemelt fontossággal bíró osztályeseményeket.
Osztott képernyős versenyzés két játékosnak.
Baráti versenyzési lehetőségek a lazább élmény érdekében, míg az új profi opciók még nagyobb irányítást biztosítanak a tapasztalt játékosoknak.
Díjnyertes tízéves karriermód, beleértve a kutatás és fejlesztés, valamint gyakorló programokat, továbbá az új gyors gyakorlás.

Tulajdonságok
FejlesztőCodemasters
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
KiadóElectronic Arts, EA Sports
Korhatár besorolás3+
Műfajautóverseny, szimulátor
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-20 Online játékos
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS5-1009
  • Elérhető: Raktáron
  • 16,900Ft

Címkék: autóverseny, szimulátor