Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (bontatlan)

Készlethiány Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (bontatlan)

Az első PlayStation Crash Bandicoot platformer-trilógiája nem véletlenül került kult-státuszba: a precíz irányításnak, feszes pályáknak, izgalmas kihívásoknak, örökzöld dallamoknak, és persze az animációs filmek minőségét interaktív formában prezentáló grafikának köszönhetően Crash hamar igazi legendává vált. Ez a trilógia most újra eljött, méghozzá hamisítatlan PS4-es minőségben.

A Crash Bandicoot N Sane Trilogy a készítők meghatározása alapján egy "remaster plus" játék lesz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a játékmenet alapjai és a pályák nyomvonala, tehát a trilógia magja érintetlen maradt, ám ezen felül minden másban extrákra számíthatsz: az eredeti dallamok új hangszereléssel köszönnek vissza; az eredeti szinkronszínészekkel a régiek mellett új anyagokat is rögzítettek; checkpointok és új mentési rendszer a kényelemért; mindhárom részben Time Trial kihívások; és ami a legfontosabb: Crash világa igazi modern és szemkápráztató külsőbe csomagolva várja az eredetin felnőtt és a mai gyermekeket!


IGN community rating: 8,5/10

Metacritic score: 80/100


Tulajdonságok
> Online játéklehetőségNincs
> Helyi játékosok száma1 játékos
PS4 játék
Termék állapotaHasznált
GaranciaNincs
MűfajMászkálós
KiadóActivision
FejlesztőVicarious
Korhatár besorolás7+

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1101
  • Elérhető: Készlethiány
  • 9,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: mászkálós