Farming Simulator 2017 (bontatlan)

Készlethiány Farming Simulator 2017 (bontatlan)

Építsd fel álmaid farmját a Farming simulator 2017-ben! A legnépszerűbb mezőgazdasági szimulátor visszatért és tengernyi újdonsággal várja a leendő gazdákat. A legnevesebb gyártók munkagépeinek vezetőülésébe ülhetsz bele, hogy a gazdálkodással kapcsolatos összes feladatot el tudd végezni. Egy hatalmas, nyitott világ vár arra, hogy felfedezd, az állat és növénytermesztés egyformán fontos részét fogja képezni a napi rutinodnak, ahogy a termékek eladása és favágás is! 

Te döntötd el, hogy farmod merre fejeszted és milyen terményekkel akarsz foglalkozni. A lenyűgöző effektekkel megtűzdelt grafika soha nem látott realizmust hoz a játékba, melyet akár barátaiddal közösen is élvezhetsz, hála a kooperatív online multiplayer módnak. Ha egy kicsit is érdeklődsz a mezőgazdaság iránt ennél jobb játékot garantáltan nem találsz a piacon - aratásra fel! 


Metascore: 65/100

User Score:  8.7/10


Tulajdonságok
> KiadóFocus Home Interactive
> FejlesztőGiants Software
> MűfajSzimulátor
> Termék állapotaBontatlan
> Helyi játékosok száma1 játékos
> Online játékosok száma1 2-6 Co-op
> Korhatár besorolás3+
> Tárhely igény7 GB

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1313
  • Elérhető: Készlethiány
  • 7,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: szimulátor