Far Cry Primal

Far Cry Primal
A modernkori sivatagok, dzsungelek és hegyvidékek után a Far Cry-sorozat következő epizódja az őskorba repít. Takker bőrébe bújva, egy kőkorszaki törzs utolsó túlélőjeként bosszúvágyból, valamint új társak keresésének céljából elindulunk, hogy felfedezzük Oros óriási, szabadon bejárható világát.
Noha a franchise korábbi epizódjai is rengeteg izgalmat garantáltak, az őskorban megtapasztaljuk, hogy milyen érzés, amikor folyamatosan a túlélésért küzdünk, hol rivális vadászokkal, hol olyan veszélyes, mára kihalt vadállatokkal, mint a gyapjas mamut, a kardfogú tigris vagy az óriásfarkas.
A Far Cry Primal kampánya során rengeteg harc, gyűjtögetés és fejlődés vár ránk, miközben nem csak szövetségeseket kell gyűjtenünk magunk köré, hanem saját fegyvereink elkészítéséről is gondoskodnunk kell ahhoz, hogy túlélhessük a nagy kalandot.


IGN rating: 7,9/10

Metacritic score: 76/100


Tulajdonságok
> KiadóUbisoft
> FejlesztőUbisoft Montreal
> GaranciaNincs
> MűfajAkció
> Termék állapotaHasznált
> Online játéklehetőségNincs
> Helyi játékosok száma1 játékos
> Korhatár besorolás18+

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-087
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,400Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció