Ace Combat 7: Skies Unknown (bontatlan)

Ace Combat 7: Skies Unknown (bontatlan)

Online játékhoz  PS+ előfizetés kell!


A játék ezen, Playstation 4 változata 2019. január 18. , péntektől kapható. 

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown fejlett vadászgépek pilótafülkéjébe ülteti a játékosokat, és közel fotorealisztikus látványvilágú légi ütközetekbe vezeti őket, amelyek keretében autentikus és futurisztikus repülők közül válogatva merülhetnek el a magával ragadó sztoriban, akár a virtuális valóságban is. 
Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a grafikai motorok és konzolok legújabb generációjának tudását egyesítve garantáltan bámulatba ejti majd a játékosokat. A gyönyörűen lerenderelt felhők megtöltik az eget, a részletes városképek pedig tovább fokozzák a szuperszonikus sebesség érzetét, otthont adva a 20 éves sorozat történetének eddigi legádázabb légi csatáinak. Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a sorozattól megszokott módon ultramodern szuperfegyverek arzenálját adja a játékosok kezébe, és méltó ellenfeleket állít eléjük. 
A PlayStation 4 játékosok még jobban elmerülhetnek majd az ACE COMBAT 7: Skies Unknown realisztikus világában a kifejezetten a Sony PlayStation VR-ra tervezett exkluzív küldetésekben. 
Jellemzők 
Unreal Engine 4 technológia 
A lélegzetelállító felhők sokasága, a hihetetlen részletességű vadászgépek és fotorealisztikus látványvilág az eddigi legszebb Ace Combat játékká teszi. 
Dinamikus időjárás 
Légy tanúja az időjárási viszonyok hirtelen változásainak és küzd le a környezeti behatásokat, hogy előnyt szerezz ellenfeleiddel szemben! 
Virtuális harc 
A kifejezetten a PlayStation VR-ra fejlesztett VR küldetések sosem látott mélységű repülési élményt nyújtanak. 
Térj vissza a Strangereal világba 
Az alternatív Ace Combat univerzum jelenlegi és közel futurisztikus fegyverekből tevődik össze, de egy Ace Combat fikciókkal átitatott történettel.Tulajdonságok
> KiadóBandai Namco Entertainment
> FejlesztőBandai Namco Entertainment, Project Aces, Bandai Namco Studios
> GaranciaNincs
> MűfajRepülő
> Termék állapotaBontatlan
> Online játéklehetőségVan
> Helyi játékosok száma1 játékos
> Online játékosok száma2-8 online játékos
> Korhatár besorolás12+

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1291
  • Elérhető: Raktáron
  • 15,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: repülő szimulátor