Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint [Ultimate Edition] (bontatlan)

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint [Ultimate Edition] (bontatlan)

Online játékhoz Playstation Plus előfizetés szükséges!

A Ubisoft népszerű taktikai katonás sorozata, a Ghost Recon legújabb részében már nem csak egy háború, hanem maga a túlélés a tét! Indulj bevetésre a festői Aurora szigetére, ahol egy korábbi Szellem, Cole D. Walker és csapata átvette az irányítást a kommandósok high-tech felszereléséért felelős Skell Technologies főhadiszállása felett. A helikopteredet lelövik, te pedig magadra maradsz az ellenséges területen.

A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint több szempontból is különbözik a korábbi epizódoktól. A külső nézetes, nyílt világú akciójáték ezúttal túlélőelemekkel gazdagodik. Ha egyedül játszol, tényleg magányos farkas vagy – nincsenek gépi csapattársak. Bármikor csatlakozhatsz viszont más játékosokhoz a négyfős kooperatív móddal. Sérüléseidet magadnak kell gyógyítani, a több fokozatban jelentkező sebesülések csökkentik a harci képességeidet is. Nincsenek küldetések: te döntöd el, merre indulsz, és mikor milyen feladatokat végzel el. Ehhez nemcsak a harci tudásod, de a napszakok és a dinamikus időjárás is segítséget nyújthat. Sötétben és viharban könnyebb lopakodni. Ne feledd: most az ellenség is Szellemekből áll!

Válassz négy kaszt közül, melyek között bármikor válthatsz, így kihasználhatod az egyedi felszereléseket és képességeket. A különböző célpontok likvidálásához más-más játékstílusra lehet szükség. Lopakodsz, mint egy párduc? Távolról szeded le az ellenséget mesterlövészként? Vagy a főkaput berobbantva, vérbeli kommandósként teszel hidegre mindenkit? A Ghost Recon Breakpointban tiéd a választás lehetősége.

Ultimate Edition tartalma:
• Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint játékszoftver
• Year 1 Pass:
- Siren’s Call misszió
- Special Operations Forces csomag a legjobb katonai felszerelésekkel: „Quiet” Designated Marksman Rifle, Covered ACH, CRYE G3 Combat Pants, Cross Draw Vest
- Hozzáférés két lebilincselő kalandhoz: Deep State, Transcendence
- 3 kaszt korai megnyitása, melyek új képességei tovább fokozzák a játékélményt akár egyedül, akár kooperatívan játszol
• Ultimate Pack
- XP fokozó és Skell Credit csomagok, amik nagy lendületet adnak már kalandod kezdetén
- Exkluzív Survivor csomag: „Promise” handgun, „Primal CQC weapon skin, Survivor set (bandana, pants, ALICE Chest Rig)
- Sacred Land csomag: új misszió és közelharci fegyver a Szent Föld megmentéséhez
- Off-Road csomag: két új jármű a Trail TX Motorbike és a GX Spider Buggy, valamint járművenként négy testreszabási lehetőség


Tulajdonságok
FejlesztőUbisoft Paris
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóUbisoft
Korhatár besorolás18+
Műfajakció,lövöldözős
Online játéklehetőségVan
Online játékosok száma2-8 online játékos
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1748
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,400Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció, lövöldözős