Dragon Ball Xenoverse 2 (bontatlan)

Készlethiány Dragon Ball Xenoverse 2 (bontatlan)

Online játékhoz PlayStation Plus előfizetés kell!

A történelem ismét megváltozott és megint ránk hárul a feladat, hogy helyreállítsuk azt. A Dragon Ball Xenoverse 2-ben újra élhetjük az animéból megismert epikus csatákat, harcolhatunk Goku és barátainak oldalán a saját magunk által testreszabott karakterrel, akinek idővel megtaníthatjuk a sorozatból ismert legendás támadásokat. 
A Dragon Ball Xenoverse 2 egy verekedős játék enyhe RPG elemekkel tarkítva. A játékosok egy hatalmas központi városban lesznek lerakva online a többi játékossal együtt, itt fejleszthetik magukat, barátságokat köthetnek, és együtt indulhatnak nehezebbnél nehezebb küldetéseikre, vagy akár összemérhetjük tudásunkat és harcolhatunk, de a játék akár egyedül offline is végig vihető. A gigászi harcok hatalmas arénákban történnek ahol a környezet porig rombolható az epikus csaták közepette. 
A Dragon Ball Xenoverse 2 hatalmasat fejlődött mind játékmenetileg, mind vizuálisan elődjéhez képest. Egyedi online interakció, a karakterek teljes testreszabhatósága és a 126 legendás játszható karakter az egyik legteljesebb Dragon Ball játékélményt adja. A Dragon Ball sorozat rajongói számára vagy a verekedős játék szerelmeseinek kötelező darab.

IGN rating: 7,5/10

Metacritic score: 72/100


Tulajdonságok
> KiadóBandai Namco Games
> FejlesztőDimps
> GaranciaNincs
> MűfajVerekedős
> Termék állapotaBontatlan
> Online játéklehetőségVan
> Helyi játékosok száma1-2 játékos
> Online játékosok száma2-6 online játékos
> Korhatár besorolás12+

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1139
  • Elérhető: Készlethiány
  • 8,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: verekedős