Catherine: Full Body (bontatlan)

Catherine: Full Body (bontatlan)

Vincent Brooks eleve kusza szerelmi élete még tovább bonyolódik a rejtélyes Rin feltűnésével, a nagysikerű Catherine felújított, és rengeteg új tartalommal kibővített Full Body változatában.
Egy egészalakos felújítás: A 2011-es díjnyertes Catherine magával ragadó története sosem látott formában tér vissza. A Catherine: Full Body feljavított grafikával és játékmenettel, teljesen új zenékkel, javított többjátékos lehetőségekkel, valamint sok más újdonsággal várja a játékosokat egy csábítóan új csomagban.
Szerelmi háromszögből szerelmi kör: Fedezd fel a rejtélyes, amnéziás Rin köré felépülő teljesen új történetszálakat. A tucatnyi új átvezetőn és animált videón keresztül még jobban elmerülhetsz Vincent bonyolult jelenjében és múltjában.
Izzasztó fejtörők igény szerint: Még több kihívásra vágysz Az Arrange mód komplex, összekapcsolt blokkokat ad a már ismerős pályákhoz, melyek megoldásához így új technikákra és stratégiákra lesz szükséged. Ezzel az új móddal, az új nehézségi fokozatokkal, valamint Stray Sheep 'Rapunzel' minijátékának rengeteg új pályával együtt a Catherine: Full Body több, mint 500 fejtörőt tartalmaz, vagyis több mint kétszer annyit, mint az eredeti játék.
Nyugi ez nem csalás: Szeretnél csak a történetre koncentrálni A Safety módban a pálya bármely pontját aktiválható az Auto-Play funkció, amivel hátradőlve élvezheted Vincent tragikus történetét.Tulajdonságok
FejlesztőAtlus
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
KiadóAtlus Games
Korhatár besorolás18+
MűfajKaland, túlélő
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1640
  • Elérhető: Raktáron
  • 9,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: kaland, túlélő