Balan Wonderworld (bontatlan)

Balan Wonderworld (bontatlan)

A világ tele van szomorúsággal, ami könnyedén kiölheti az emberből a felhőtlen boldogságot, de szerencsére akad egy hely, ahol mindenki visszaszerezheti a szívének elveszettnek hitt darabjait, hogy ismét minden olyan legyen, mint régen.

Balan színháza, ahol a névadó furcsa szerzet lesz a kísérőnk a 12 felvonást felölelő kalandunk során. Főhőseink, Emma és Leo a rég elveszettnek hitt boldogságukat keresik, hogy aztán átlépve a küszöbön életük egyik legnagyobb kalandja vegye kezdetét. A színpadon ugyanis nincsenek szabályok, és miközben jelenetről jelenetre haladnak előre az úton, szépen lassan rájönnek, hogy amit keresnek, az talán mindvégig náluk volt elrejtve. A történet aranyos, ráadásul kiváló átvezetőkkel halad előre a sztori, amik remekül építik tovább a bájos hangulatot.


Tulajdonságok
FejlesztőSquare Enix, Arzest
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóSquare Enix
Korhatár besorolás7+
MűfajPlatformer, ügyességi
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1690
  • Elérhető: Raktáron
  • 4,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: platformer, ügyességi