Adventure Game Pack (bontatlan)

Adventure Game Pack (bontatlan)

Csomag tartalma:
- Aura 2: The Sacred Rings: 
a Guardian klán őrzi a szent gyűrűk gyűjteményét, amelyek egyes rejtett tárgyakkal együtt végtelen hatalmat és halhatatlanságot kölcsönöznek viselőjüknek. Amikor a rivális klánok, Durada vezetésével, bejelentik szándékukat, hogy helytelen célokból megszerzik ezt az erőt, a rangerek elküldik hozzá Umang tanítványukat, hogy feltárja a tárgyakat, és a gyűrűkkel együtt átadja Grifitnek, az öreg mesternek. Umanga útja azonban egy olyan portálra vezet, amely még a hatalmas őrök számára sem ismert.


- Dead Reefs:
 egy lélegzetelállítóan gyönyörű nyomozó kaland, amely Anglia partjainál, a Holt zátonyok szigetén játszódik, szörnyű átkáról híres és őrült kalózok lakják. A játék a viharos 18. században játszódik, és te Amadeo Finvinero vagy, akit a király küldött, hogy felfedezze a szigetet sújtó minden gonosz forrását.


- Safecracker: The Ultimate Puzzle Adventure: 
A játék története kibontakozik körülötted, mint egy boltozatszakértő, akit egy nemrég elhunyt milliárdos gazdag családja vett fel, hogy megtalálja rokona, Duncan W. Adams utolsó akaratát és vallomását. Vagyonának kulcsát a pazar kúriájában szétszórt széfek egyikében rejtette el. Véletlenül az elhunyt milliárdos lelkes széfgyűjtő volt, és Önt is felvették. hogy mind a 35-öt kinyissa! Sok a tét és néhány segédeszköz. A fizetés megszerzéséhez szükséged lesz tapasztalatra, készségre, deduktív gondolkodásra és rejtvényfejtő képességre.

Minimum Rendszerigény:
- Windows: 98SE, ME, 2000, Vista 256 MB RAM
- Processzor: 1.2 GHz Pentium III vagy AMD Athlon
- Grafikai kártya: 64 MB 3D ACCELERATED directx 8.1 compatible

Egyéb: 8 GB available fixed-disk storage, DirectX 9.0c, DVD-ROM Drive

Tulajdonságok
FejlesztőStreko-Graphics
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóThe Adventure Company, DreamCatcher Interactive
Korhatár besorolás12+
Műfajszimulátor, kaland
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PCG-106
  • Elérhető: Raktáron
  • 990Ft

Címkék: szimulátor, kaland