Borderlands Legendary Collection (bontatlan)

Borderlands Legendary Collection (bontatlan)

Online játékhoz Nintendo Switch Online előfizetés szükséges!

Háromszoros káosz, háromszoros zsákmány és háromszoros akció a Borderlands Legendary Collection-nel Nintendo Switch-en. Győzz le banditákat és bestiákat, gyűjts pusztító mordályokat és mentsd meg akár az univerzumot is a Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2és Borderlands: The Pre-Sequeljátékokat tartalmazó kollekcióval, melyek összes kiegészítőikkel együtt* több, mint 100 órányi játékidőt kínálnak.

Borderlands Game of the Year Edition: Fedezd fel amindent elindító kooperatív shooter-lootertösszes tartalmával és frissítésével együtt!Szerelkezz fel a csilliónyi fegyverrel az egyedi RPG képeségekkel bíró négy zsoldos egyikeként. Nézz szembe a törvényen kívüliekkel Pandora elhagyatott bolygóján a nagyhatalmú idegen technológia, a The Vault nyomában.

Borderlands 2: Játssz a hat Vault Haunter egyikeként, ahogy megpróbálod felszabadítani Pandora bolygóját az ördögi gonosztevő és CEO Handsome Jack karmaiból. Szerezz új barátokat, fegyverezd fel őket csilliónyi mordállyal és harcolj az oldalukon bosszúért és megváltásért folytatott küzdelmedbena felfedezetlen és kiszámíthatatlan élő bolygón keresztül.

Borderlands: The Pre-Sequel: Ismerd meg a Borderlands 2 gonosztevője, Handsome Jack történetét és hatalomra jutását. Az eredeti Borderlands és a Borderlands 2 között játszódó The Pre-Sequel rengeteg újdonsággal bővíti a shooter és RPG műfajokat és mechanikákat vegyítő alkotásban, amit a rajongók úgy szeretnek. Játssz barátaiddal:A játékok mindegyike két fős helyi osztott képernyős és négy fős internetes kooperatív játékot támogat.

Tulajdonságok
FejlesztőGearbox Software, 2K Australia
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
Kiadó2K Games
Korhatár besorolás18+
MűfajFPS
Online játéklehetőségVan
Online játékosok száma2-4 online játékos
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: NSW-1036
  • Elérhető: Raktáron
  • 12,900Ft

Címkék: FPS