Logitech G533 Wireless DTS 7.1 Gaming fejhallgató (bontatlan)

Eladva Logitech G533 Wireless DTS 7.1 Gaming fejhallgató (bontatlan)

Valódi térhatású hang

A DTS Headphone:X technika pontosan lemásolja a 7.1 -es hangfalelhelyezést és valódi térhatású hangot. A G533 figyelemre méltó módon képes visszaadni a játékbeli környezeti effekteket és azt a valódi térhatású hangot, amelyet a tervezők elképzelése szerint a játékosnak hallania kell. A 7 hangcsatorna mindegyikének külön szabályozhatja a hangerejét – például felerősítheti a hátsó csatornákból érkező hangokat, hogy a játékos hallja, mi történik mögötte.


Kiváló minőségű vezeték nélküli eszköz

A G533 korszerű veszteségmentes digitális hangátvitelt és a vezeték nélküliség kényelmét kínálja hihetetlenül jó hangminőségben, 15 méteres távolságig. A G533 fejhallgatót úgy tervezték, hogy erős elektromágneses zavarású környezetben is fenntartsa a jó minőségű kapcsolatot, például ahol több vezeték nélküli jel van jelen egy térben.


Nagy teljesítményű kialakítás

A legújabb anyagok és gyártási technológiáknak köszönhetően a G533 egy strapabíró, mégis könnyű mikrofonos fejhallgató, amelyet akár órákig is viselhet. A G533 a fület takaró, könnyű fejhallgató, amelyet hosszú ideig tartó játékok esetén is kényelmes viselni. A sportos hálós fülpárnák lélegeznek, és tisztítás végett könnyen levehetők.


15 óra üzemidő

A G533 játékhoz tervezett, vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató újratölthető és cserélhető akkumulátorai egy töltéssel maratoni hosszúságú, akár 15 órányi játékra elegendő energiát biztosítanak. Kövesse szemmel a töltöttségi szintet a Logitech Gaming Software segítségével, nehogy a játék közepén fusson ki az energiából. *

*Az akkumulátorok élettartama bizonyos számú feltöltésre korlátozott.


Zajszűrős mikrofon

A G533 egy fel-le hajtható, kinyúló gémen lévő zajszűrős mikrofonnal van ellátva, amely kristálytiszta hangot kínál a csevegéshez és a kommunikációhoz. A mikrofon automatikus némításához hajtsa felfelé a mikrofongémet. A mikrofonos fejhallgatónak beállítható „önhangja is van, amelynek segítségével beállíthatja saját hangjának a fejhallgatóban hallható hangerejét. Az önhang segítségével a játékos hallhatja, hogy milyen hangosan beszél, így nem kell minden szót üvöltve mondania.


Mikrofonzaj-szűrő

A beépített mikrofonzaj-szűrő csökkenti a pattanó hangok és a légzés zaját, így segítve a tiszta kommunikációt és csökkentve a nem kívánt zajokat. Újszerű zajszűrőnk azt jelenti, hogy a hagyományos zajszűrő szivacs teljesítménybeli előnyeit élvezheti, de kisméretű, teljesen beépített változatban.


Finomra hangolt kezelőszervek

A bal oldali fülhallgatón lévő, könnyen elérhető hangerő-szabályozó görgő és mikrofonnémító gomb egyszerűvé teszi a hangbeállítások játék közbeni módosítását. A finomhangolások érdekében a Logitech Gaming Software lehetőséget ad a hangszínszabályzó, a térhatású hang, az önhang és a mikrofonszintek játékonként történő beállítására. A némítógombot újra is programozhatja bármilyen funkcióra, például az adathordozó lejátszás/szünet vagy indítás/leállítás funkciójára. *

*A profilbeállításokhoz a Logitech Gaming Software szükséges.


Jellemzők:

 • Fülhallgató típusa over ear fejhallgató
 • Adatátvitel Vezeték nélküli
 • Csatlakozás Rádiófrekvenciás
 • Min. frekvencia 20 Hz
 • Max. frekvencia 20000 Hz
 • Érzékenység 107 dB
 • Névleges impedancia 32 Ohm
 • Hangerőszabályzó Van
 • Tömeg 350 g
 • Üzemidő: 15 óra
 • HAtótávolság 15 m
Tulajdonságok
CsatlakozásBluetooth
Érzékenység107 dB
Frekvencia átvitel20 Hz - 20 kHz
Garancia12 hónap
Impedancia32 Ω
Termék állapotaBontatlan
TípusOver-ear
ZajszűrősIgen

Szállítás 2 munkanapon belül!

 • Gyártó: Logitech
 • Cikkszám: AUD-1040
 • Elérhető: Eladva
 • 43,900Ft

Címkék: fejhallgató