Assassin's Creed Syndicate (bontatlan)

Assassin's Creed Syndicate (bontatlan)

London, 1868. Az ipar revolúciója, és a találmányok kora, több millió ember életét változtatta meg olyan technológiák segítségével, melyeket nem is olyan régen képtelenségnek hittek.  A hihetetlen lehetőségek a kor emberét Londonba hívják, hogy csatlakozhasson ehhez az új világhoz, melyet már nem királyok uralnak, hanem a pénz.

Nem mindenki képes azonban ennek a nagy változásnak az előnyeit kiélvezni. Bár a munkások a brit birodalom mozgatórugói, életük alig ér többet egy rabszolgáénál, miközben a felső réteg hasznot húz a munkájukból.  Az alacsonyabb réteg gangekbe csoportosul, melyek a túlélésekért folyó harcok során az alvilágban élnek. Egészen addig, amíg az Assassinok nem csatlakoznak hozzájuk, és a londoni vezetőkkel való konfliktust meg nem szüntetik.

Az Assassin’s Creed: Syndicate játékban Jacob Frye a nővére segítségével több millió ember sorsát változtatja meg. Lázadjon, gyülekezzen és vezesse ezt az alvilágot, hogy ebben az akciódús kalandban, tele brutális harcokkal szétzúzza London korrupt bezártságát.


IGN rating: 8,2/10

Metacritic score: 78/100


Tulajdonságok
FejlesztőUbisoft Quebec City
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóUbisoft
Korhatár besorolás18+
MűfajAkció, kaland
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB1-1038
  • Elérhető: Raktáron
  • 5,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció, kaland