Skylanders Swap Force - Xbox 360 kezdőcsomag

Skylanders Swap Force - Xbox 360 kezdőcsomag

A Skylanders egy olyan különleges játék, ahol a figurák életre kelnek! A Skylanders videojáték és figurák együttese: a szoftver biztosítja a helyet, Sky Lands fantasztikus világát, míg a figurák a játékban irányítható karakterekként jelennek meg a képernyőn!

Minden egyes figura egyedi kialakítással bír, a felhozatal pedig rendkívül színes: sárkányok, elfek, harcosok, mágusok, óriások és apróságok, akik között bárki könnyen megtalálhatja a kedvencét (sőt, gyakran többet is). A karakterek mindegyike egyedig képességekkel bír és a figura mellé gyűjthető kártya is jár, rajta az alapvető információkkal a karakterről. Ilyen például típus, ami nyolcféle lehet: föld, víz, levegő, tűz, élet, élőhalott, mágia vagy tech. A játék elindítása után a figurákat a Portal of Power beolvasóplatform segítségével lehet aktiválni, akik egyből meg is jelennek a játékban.

A Skylanders Swap Force legnagyobb újdonsága, hogy az új gyűjthető figurák között találunk olyanok, amelyek cserélgethető testrészekkel is rendelkeznek, így két megvásárolt hősből egy vadonatúj képességekkel rendelkező harmadikat is könnyedén összeállíthatunk magunknak!

A csomag tartalma:

  • Xbox 360 játékszoftver
  • Portal of Power
  • 3 db Skylanders figura: Wash Buckler (Víz), Blast Zone (Tűz), Ninja Stealth Elf (Élet)

IGN rating: 8,2/10

Metacritic score: 83/100


Tulajdonságok
> PlatformXbox 360
> SzériaSwap Force
> Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: SKY-SF-065
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,000Ft

A kezdőcsomagok állapota használt, amennyiben nem szerepel a nevében az a szó, hogy "bontatlan".