Playstation Move kontroller V1 (használt)

Készlethiány Playstation Move kontroller V1 (használt)

A mozgásvezérlő szenzorjai és a PlayStation®Eye kamera valamennyi mozdulatod érzékeli.

A PlayStation®Move mozgásvezérlő bámulatos precizitásának köszönhetően hihetetlen pontossággal követi a legfinomabb érintéseket és az erőteljes lökéseket. A PlayStation®Eye kamera igazi "fokozott valóságérzetet" nyújt, amikor a játékos a virtuális tárgyak kezelése közben láthatja önmagát a képernyőn. A különleges gömbnek és a rezgő funkciónak köszönhetően a mozdulataink,amik a képernyőn is megjelennek, a kezünkben is érezhetőek lesznek még a legfinomabb mozdulatok esetén is.

Két mozgásvezérlő segítségével még tovább fokozhatjuk a játék élményét. Jobbegyenes vagy balhorog a sikátorban? Védés vagy támadás a gladiátor arénában? Mindkét vezérlő használatával a lehetőségeid végtelenné válnak!

Fő jellemzők:

  • A PlayStation®Move a PlayStation®Eye kamera segítségével követi a játékos mozdulatait, a mozgásvezérlőnek köszönhetően hihetetlen pontossággal érzékeli a térbeli helyét és elmozdulását. A DUALSHOCK®3 jellemzően eddig is hatalmas mennyiségű információt küldött a PS3™-nak és a most megnövekedett adatmennyiség ellenére is ugyanolyan precíz, mint a DUALSHOCK®3. Egy PS3™-hoz már 4db PlayStation®Move-ot tudunk csatlakoztatni többjátékos módban egy csepp teljesítményvesztés nélkül.
  • A PlayStation®Eye kamera kettős szerepet tölt be az audio- és vizuális jelek fogadásával. Ennek használatával kibővíthetjük valóságérzetünket azokban a játékokban, ahol a játékos arca és hangja is beépül a játékba, így hirtelen a képernyőn találjuk magunkat az akció kellős közepén.
  • Ezen felül a PlayStation®Move egyedi színváltó gömbbel és beépített mozgásfunkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy valós időben reagáljon a kép a mozdulatainkra. Ezáltal új dimenziókat nyitva a szórakozásnak, elmosva a határokat a játékos és a játék között.
  • A PlayStation®Move sokkal szélesebb közönség számára nyújthat szórakozást, a gyerekektől a nagyszülőkig. A preferált játékoktól és a játékos gyakorlottságától függetlenül. A PlayStation®Move egy olyan élethű és eredeti szórakozást kínál, amit mindenképpen ki kell próbálni.


A Move kontroller PlayStation 4 konzollal is használható.Tulajdonságok
> Garancia1 hónap
> Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Gyártó: Sony
  • Cikkszám: KIE-005
  • Elérhető: Készlethiány
  • 12,900Ft

Címkék: kiegészítő