Alien: Isolation (bontatlan)

Alien: Isolation (bontatlan)

Ismerd meg a félelem szó valódi jelentését! Az Alien: Isolation horror játékot az állandó félelem és a halálos veszély általi fenyegetettség atmoszférája uralja. 15 évvel az Alien eseményei után Ellen Ripley lánya, Amanda elkeseredett harcot vív a túlélésért, és hogy megtudhassa mi az igazság az anyja eltűnésével kapcsolatban.

Amanda bőrébe bújva az egyre bizonytalanabb világban kell helytállnod, ahol minden lépéseden veszély fenyeget és konfrontálódni vagy kénytelen a pánikban élő, bizonytalan lakossággal és a kegyetlen Alienekkel. Amíg az Aliens: Colonial Marines-ben komoly tűzerővel felvértezve vehettük fel a küzdelmet a Xenomorfokkal,addig Amanda alul fegyverzetten, felkészületlenül száll szembe a szörnyeteggel. Kénytelen vagyunk tehát elővenni a logikánkat és taktikus énünket, hogy akár minden fellelhető tereptárgyat, fegyverként használva, életben maradjunk! 

IGN community rating: 8,5/10
Metacritic score: 79/100


Tulajdonságok
FejlesztőCreative Assembly
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóSEGA
Korhatár besorolás18+
MűfajAkció
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1638
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció