Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (bontatlan)

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (bontatlan)

Finn és Jake egy nyugodt este után arra ébrednek, hogy Ooo világát hatalmas áradás veszélyezteti. Fel is kerekednek, hogy végére járjanak a titokzatos özönvíz forrásának, útközben pedig az összes ismert és kevésbé ismert szereplővel össze is akadnak annak rendje és módja szerint. A duó idővel kvartetté bővül és mire ez megtörténik, addigra a Pirates of the Enchiridion nagyrészt az összes puskaporát ellövi, pedig a játéknak még közel sem értünk a végére.

A történet felgöngyölítése során az elárasztott Ooo-ban kell különböző helyszíneket felkeresnünk, majd az ott tanyázó rosszarcokat móresre tanítani, miközben az újabb küldetések mellett mellékes tennivalókba is foghatunk. A hirtelen jött árvíz miatt mindenki kalózzá avanzsált, ez pedig az egész játék alapját képezi majd, hiszen az egyes szigeteken stílszerű módon kincsesládák után is kutathatunk akár.


IGN rating: -/10

Metacritic score: -/100Tulajdonságok
FejlesztőClimax Studios
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóOutright Games
Korhatár besorolás7+
MűfajKaland
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1315
  • Elérhető: Raktáron
  • 8,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: kaland