Anthem

Anthem

Az istenek félbehagyta világban egy aljas csoportosulás az egész emberiséget fenyegeti. Csupán a Freelancerek állnak a gonosz erők és az általuk áhított ősi technológia között. 

Állj össze akár három másik játékossal, és alkossatok csúcstechnikájú, egyedi testreszabású, egyedülállóan erős exopáncélokat. Fedezz fel hatalmas romokat, harcolj halálos ellenségekkel, és szerezz nem e világi ereklyéket. Minden küldetéssel tovább növekszik az általad és a Javelin exoruhád által birtokolt erő. Küzdj meg egy örökké változó világ veszélyeivel. Fogjatok össze a gonosz legyőzéséhez. Közösen diadalt arattok. 

Az Anthem™ egy új és titokzatos világba hív a BioWare™ és az EA közös kooperatív akció-RPG játékával. 

FŐBB ÚJDONSÁGOK 

Egyedi hősök egyesülnek a közös diadalért: Az Anthem szíve egy összekapcsolódó, közösségi élmény. Csatlakozz akár három másik játékoshoz kooperatív kalandokra, amelyek a csapatmunkát és az egyéni teljesítményt is jutalmazzák. Minden játékos Javelin exoruhája megszabja, hogyan járulhat hozzá a közös célok eléréséhez, és milyen stratégiai szerepe lesz a csapatban. Induljatok közös küldetésre, vagy adj ki megbízást, és hívj barátokat, hogy segítsenek a nehezebb kihívásoknál. Felfedezés közben lebilincselő történetben lehet részed, tele egyedi és emlékezetes karakterekkel. A zökkenőmentes, intelligens párosítás gondoskodik róla, hogy gyorsan és könnyen találj más játékosokat, akikkel együtt kalandozhatsz. 

Válassz testreszabható exopáncélok arzenáljából: Valahányszor Freelancerként belépsz a világba, hozzáférhetsz a gyűjteményedhez, és választhatsz egy nagy erejű Javelin exoruhát – speciális páncélzatot, amelyet arra terveztek, hogy használóját hihetetlenül hatékony támadó és védelmi képességekkel ruházza fel. Mozogj követhetetlen sebességgel, szállj a levegőben, vagy merülj biztonságosan a vizek mélységeibe. Játék közben folyamatosan lehetőséged van saját Javelinpilóta-képességeid és exoruháid harci- és mozgási lehetőségeinek gyarapítására. 

Tedd egyedivé Javelinjeidet, hogy megmutasd, mi mindent értél el: A Javelin exoruhák – és a kísérő felszerelés, fegyverek, eszközök és berendezések – erősen testre és személyre szabottak lehetnek. Ahogy rangod emelkedik, komoly ellenségeket győzöl le, zsákmányt gyűjtesz és mérföldköveket teljesítesz a játékban, lenyűgöző testre szabási lehetőségeket teszel elérhetővé, melyek Javelinjeidet képességeid és eredményeid bizonyságává alakítják. 

Fedezz fel egy állandóan változó, veszélyes és rejtélyes világot: Az EA Frostbite ™ játékmotorjával hajtott Anthem vizuálisan lenyűgöző, folyton változó, nyitott világában kiszámíthatatlan körülmények, veszélyek és ellenségek várnak. Mivel élő szolgáltatáson alapul, az Anthem idővel változni és növekedni fog – új történetekkel, kihívásokkal és nagyszabású eseményekkel bővül. Ez a világ gyönyörű és halálos – és minden, Freelancer csapatoddal indított új expedíción stratégiai kihívásokkal szembesít. 

Az Anthem Standard Edition előrendelésével megkapod az Anthem előrendelési bónuszt, amely tartalmazza a Legion of Dawn Ranger Armor Packet (Hajnallégió felderítő páncélcsomag) és legendás fegyvert, a Founders (Alapítók) lobogót és VIP hozzáférést a nyilvános, megjelenés előtti demókhoz. 

Az Anthem előrendelési bónusz tartalma: 

• VIP hozzáférés a nyilvános megjelenés előtti játékdemókhoz (dátumokat és részleteket később ismertetünk) 
• Legion of Dawn Ranger Armor Pack és legendás fegyver 
o Csatlakozz barátaidhoz az Anthem világában testre szabott Legion of Dawn témájú ranger exoruhával és fegyverrel, a Freelancerek elődeinek tiszteletére. 
• Founders játékoslobogó 
o Lobogó, mely megjelöl az Anthem egyik alapító játékosaként. 
Tulajdonságok
FejlesztőBioWare, Motive Studios
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóElectronic Arts
Korhatár besorolás16+
MűfajRPG,Kaland,akció
Online játéklehetőségVan
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-386
  • Elérhető: Raktáron
  • 1,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: RPG, akció, kaland