Assassin's Creed IV Black Flag (bontatlan)

Assassin's Creed IV Black Flag (bontatlan)

Az Assassin's Creed-sorozat legújabb epizódjában Edward Kenway oldalán újabb hatalmas kalandok várnak majd ránk, az amerikai történelem helyett azonban a Karib-tengeri eseményekre koncentrálva.

Edward, avagy a harmadik részben megismert Connor nagyapja, ugyanis egykoron vérbeli kalózkapitány volt, aki nem csak az akkori időszak híres banditáival cimborált, hanem a kalózlét mindennapjait megélve felfedezte a környék teljes szigetvilágát, felkutatta az elveszett kincseket, mindemellett pedig belefolyt egy évszázadokon és kontinenseken átívelő konfliktusba is.

Ebben az izgalmas történetben lehetünk interaktív formában a legidősebb Kenway útitársai, hogy bejárjuk a Karib-tenger minden zegzugát, részt vegyünk a hatalmas tengeri ütközetekben, felfedezzük a környék kisebb-nagyobb településeit - Havanna, Kingston és így tovább -, hogy az orvgyilkosok krédójának szabályait és intelmeit szem előtt tartva a Karibi térségből is kiűzzük a Templomosokat.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag a franchise történetének legnagyobb szabadon bejárható területével kecsegtet számunkra, aminek jelentős része vízi terület lesz, de a Ubisoft fejlesztői nem feledkeztek meg természetesen a klasszikus szárazföldi összecsapásokról sem, így amennyiben nem akarunk befásult tengeri medvék lenni, csak kikötünk az egyik közeli városban és a szárazföldön folytatjuk tovább harcunkat.

Edward Kenway a korábbi epizódok főhőseihez hasonlóan az orvgyilkosok rendjébe tartozik, így a harcok és küldetések során ismét fontos szerepet fog játszani rejtett pengéje, de pisztolyok, kardok és egyéb érdekes kiegészítők is színesítik majd az összecsapásokat, amelyek nem csak rendkívül látványosak, hanem minden korábbinál intenzívebbek is lesznek.

  • Éld át a nagy kalandot a PlayStation 3 megszokottan minőségi küllemével és a DualShock kontroller kiegyensúlyozott irányításával!
  • Válj te is igazi kalózzá, vegyél részt hajócsatákban, zsákmányolj aranyat, eredj titkok után és fedezd fel magadnak a Karib-tenger minden titkát!
  • Connor nagyapja korábban megmagyarázhatatlan történetek végére is pontot tesz, így még többet tudhatsz meg a Kenway család sötét múltjáról!Tulajdonságok
FejlesztőUbisoft Montreal
GaranciaNincs
KiadóUbisoft
Korhatár besorolás18+
Maximális játékosok száma1 játékos/2-8 online játékos
MűfajAkcó, kaland
Online játéklehetőségIgen
Támogatott kiegészítőkDUALSHOCK 3 kontroller; Bluetooth/USB vezetékes fülhallgató
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS3-2062
  • Elérhető: Raktáron
  • 4,000Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció, kaland