Assassin's Creed III

Assassin's Creed III

Az Assassin's Creed III-ban hátrahagyjuk Olaszországot, s ellátogatunk a vadregényes Amerikába, ahol dúl a Függetlenségi HáborúConor nevű félindián hősünknek (születési nevén Ratohnhaké:ton) a korszak legfontosabb eseményei közepébe csöppenve kell helytállnia.

A játék két fő helyszíne New York és Boston lesz, ám a Ubisoft Montreal nem az építészeti csodákat kívánja bemutatni (ahogy tette azt a korábbi részeknél), hanem helyette rengeteg valós történelmi eseménnyel próbál megismertetni: Például ott lehetünk a nagy New York-i tűzvésznél, vagy a Bostoni Teadélutánnál - azaz testközelből érezhetjük, vagy épp cselekedeteinkkel befolyásolhatjuk a fontosabb valós eseményeket is.

Fegyverek tekintetében megjelenik több újdonság is, melyek közül az elöltöltős puska és a tomahawk lesz a legtöbbet használt támadó alkalmatosságunk. 

A korábbi epizódoktól eltérően az Assassins Creed III a dinamikus időjárás és napszakváltakozáson túl dinamikus évszakváltakozást is kínál, ami természetesen hatással lesz a környezetre: télen mindent hó fog borítani, az emberek pedig vastagabb ruhákba burkolva fognak járni-kelni, míg nyáron – többek között - színpompás zöldellő erdőket, lengébb öltözetű embereket láthatunk. 

A sorozatban most fordul elő először, hogy részt vehetünk tengeri csatákban, ráadásul a hajót nekünk kell irányítani! Hatalmas bejárható terep, mesés környezet, remek sztori. A harmadik rész egy remek kis játék lett.


IGN rating: 8,5/10

Metacritic score: 85/100
Tulajdonságok
FejlesztőUbisoft Montreal, Ubisoft Annecy
GaranciaNincs
KiadóUbisoft
Korhatár besorolás18+
Maximális játékosok száma1 játékos/2-8 online játékos
MűfajAkcó, kaland
Online játéklehetőségIgen
Támogatott kiegészítőkDUALSHOCK 3 kontroller; Headset
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS3-1042
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,500Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció, kaland