Fizetések, fizetési feltételek


Bankkártyás fizetés


Barionnal (azonnali fizetés)

A Barion egy, az MNB által engedélyezett fizetési rendszer. Amennyiben ezt választja, a "Megrendelés elküldése" gombra kattintás után a biztonságos Barion fizetési oldalra jut. Miután leellenőrizte a vásárlás részleteit (az oldal tetején a CENEX ikon alatt látható a "Vásárlás részletei" link, erre kattintva megnézheti a kosara tartalmát, jobb oldalon, pedig a fizetendő végösszeget) és mindent rendben talált, akkor adja meg a következő adatokat: bankkártya száma, lejárati dátuma, CVC kód, e-mail címe, majd kattintson az "Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket" gombra (természetesen miután elolvasta). Abban az esetben, ha már rendelkezik Barion tárcával, akkor csak az e-mail címét és a jelszavát kell megadnia, majd kattintson a "Fizetek" gombra! A vásárlást bármikor megszakíthatja a jobb felső sarokban található "Vásárlás megszakítása" gombra kattintással. A vásárlás összege, amikor a megerősítő ablakban a "Fizetek" gombra kattint, már meg is érkezik hozzánk. A bankkártyát díjmentesen használhatja. Fizethet Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és American Express kártyákkal.Utánvét


A csomag átvételekor kell a futárnak fizetnie. Utánvétellel kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Amennyiben a megrendelt termék átvételét a kiszállításkor megtagadja, többszöri megkeresésünkre sem reagál, fenntartjuk a jogot arra, hogy újraküldést és további megrendeléseket kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén teljesítsünk.


Utánvét bankkártyával

Amennyiben megrendelését utánvéttel szeretné fizetni és PostaPontra, MOL PostaPontra vagy Coop üzletbe kéri, akkor lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Csomagautomatánál utánvéttel kizárólag bankkártyával tud fizetni.