Call of Duty: Advanced Warfare

Készlethiány Call of Duty: Advanced Warfare

Online játékhoz PlayStation Plus előfizetés kell!

A Call of Duty: Advanced Warfare új időszaka kezdődik. Fejlettebb játékélményt nyújt, maga a sztori, mintha csak a holnapi nap történéseiből lennének kivágva. 

A történet 2054-ben játszódik, ahol magán katonai csapatok jelennek meg, hogy megmentsék a romlott világ emberiségét, akik igyekeznek hadseregeik és infrastruktúrájuk elleni a globális támadás után talpra állni. Ön egy új generációs katona. A futurisztikus évszámnak köszönhetően a legmodernebb fegyverek egész tárháza áll majd a rendelkezésünkre, így a hagyományos gépfegyverek és pisztolyok mellet alkalmazhatunk, energiafegyvereket, egy speciális optikai álcázó rendszert, továbbá egy olyan különleges gránátot  amely előre felrajzolja számunkra, hogy a pályán hol helyezkednek el az ellenséges erők. Az exoskeleton fejlett képességeivel, technológiai fejlesztésekkel, high-tech készülékekkel rendelkezik, lépjen be ennek a magas edzettségi fokozattal bíró katonai egységbe, amely elszántan küzd a győzelemért.

A Call of Duty: Advanced kifejezetten következő generációs konzolokra és PC számára lett kifejlesztve. Ez egy három éves fejlesztési ciklus eredménye, tehát egy évvel meghosszabodott a fejlesztésre szánt időszak. Ennek köszönhetően lenyűgöző élményt nyújt, ahol grafikai és audio technikai fejlesztések sora vár Önre, valamint egy igazán valósághű világ.


IGN rating: 9,1/10

Metacritic score: 83/100


Tulajdonságok
FejlesztőSledgehammer Games
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
KiadóActivision
Korhatár besorolás18+
MűfajFPS
Online játéklehetőségVan
Online játékosok száma2-18 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-002
  • Elérhető: Készlethiány
  • 3,400Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: FPS