Dragon Age II

Dragon Age II

A kritikusok által is nagyra értékelt Dragon Age: Origins folytatása, amelyben a szegény menekült Hawke bőrébe bújsz. Az út, amit be kell járnia az ellenségei vérével lesz kikövezve. A bajnok múltját titkok és talányok fedik, amik miatt meglepő fordulatokra számíthatsz a játék során. A játék menetét nagyban befolyásolja, milyen döntéseket fogsz hozni a döntéshelyzetekben, vagy, hogy mit fogsz tenni, hogyan oldod meg a helyzeteket. Nagy hatása van, ha jószívű vagy, de ha kegyetlen módon oldod meg az adódó szituációkat az is befolyásolja a történet alakulását.

A Dragon Age II-ben kőkemény összecsapásokban, embert próbáló kihívásokban lesz részünk. Kalandjaink során bejárhatjuk a világ korábban nem ismert részeit, új barátok és új ellenfelek után kutatva, de megfordulunk majd ismerős helyeken is, olyan csatákban, melyekben például Morrigan is részt vett. Ezek az események rendkívül izgalmasnak ígérkeznek, az előző sztori egyik hőse a folytatásban ugyanis többször is feltűnik majd, mint mellékszereplő, ám az újoncoknak nincs okuk félni, a történetek nem fonódnak össze, a játékot az is érheti, aki a Vérvonalakkal egyetlen percet sem töltött.

IGN rating: 8,5/10

Metacritic score: 82/100


Tulajdonságok
FejlesztőBioWare
GaranciaNincs
KiadóElectronic Arts
Korhatár besorolás18+
Maximális játékosok száma1 játékos
MűfajRPG
Online játéklehetőségNincs
Támogatott kiegészítőkDUALSHOCK 3 kontroller
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS3-809
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,800Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: RPG