007 Blood Stone

007 Blood Stone

Egy James Bond témájú játék, ami nem filmes előzmények alapján készült. Mégis megmaradt a filmes jelleg kiegyensúlyozott akció és versenyelemekkel. A történet nem tér el a Bond történetekre jellemző dolgoktól nem hiányoznak a nemzetközi terroristák, az öngyilkos merénylők a kaszkadőrmutatványok. 

A 007: Blood Stone az autós üldözéseket, a lövöldözéseket és lopakodó feladatokat cserélgeti. Bruce Feirstein, a One World is not Enough és a Golden Eye társ forgatókönyvírója is garancia a történet eredetiségére. Mint azt már megszokhattad, az egész Földön meg kell oldanod a különféle bonyodalmakat, most főleg Isztambulban, Bangkokban, Athénban és Dél – Franciaországban. 

A játék soundtrackjének elkészítésében és feléneklésében Joss Stone is közreműködött. Ha ez nem lenne elég, a művésznő elvállalta az aktuális Bond girl szerepét is a játékban. A játékban Nicole Hunterként, a gyönyörű gyémántkereskedőként jelenik meg. 

További ismerős arcok is megjelennek a játékban, hogy biztosítsák a filmszerű élményt. A játékban az ügynök arcát Daniel Craig kölcsönözte, aki az aktuális mozifilmben is Bondot alakítja. M szerepében pedig Judi Dench jelenik meg. Az arcok mellett a hangjuk is természetesen a fejlesztők rendelkezésére állt.


IGN rating: 5,0/10

Metacritic score 65/100Tulajdonságok
> KiadóActivision
> FejlesztőBizarre Creations
Termék állapotaHasznált
> MűfajAkció
> Online játéklehetőségIgen
> Helyi játékosok száma1 játékos
> Online játékosok száma2-16 online játékos
> Korhatár besorolás16+
PS3 játék
GaranciaNincs

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-536
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,500Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: autós, lövöldözős