FIFA 15

Készlethiány FIFA 15

A FIFA 15 az előző részhez képest minden elemében, óriási fejlődés mutatkozik meg. Az animációk, a grafika, a játékmenet és a játékosok közötti fizikai kontaktus szimulációja egy korábban nem látott szintre emelkedett. Természetesen a multiplayer adta lehetőségeket is maximálisan kihasználták a fejlesztők, továbbá a labdajáték pontossága, soha eddig nem tapasztalt fejlődésen ment keresztül. A FIFA 15-höz kifejlesztetett Ignite Engine grafikai motor segítségével, egyedülálló és lélegzetelállító látványvilággal ruházták fel az új epizódot.

Ez az első alkalom, hogy apályán lévő 22 játékost érzelmi intelligencia kapcsolja össze egymással – a játékosok most már kontextus függően reagálnak az ellenfelek és csapattársak mozdulataira, a mérkőzés narratívája szempontjából relatív módon. Az újgenerációs vizuális technológia révén a játékosok élő pályákon űzhetik a sportot, amelyen a gyep a meccs előrehaladásával fokozatosan sérül és kopik.

A valódi játékosvizualizációnak köszönhetően a vékony és sportos játékosok hűek valóvilágbeli megjelenésükhöz. A játékosirányítás növeli a játékosok mozgásának reakciókészségét, a sportolóknak karakteresebb és fokozottabb irányítást nyújt a labda kezeléséhez, és a négyszemközti küzdelmeket minden eddiginél kielégítőbb élménnyé varázsolja. A labdarúgás a föld legdrámaibb eseménye; a FIFA 15 a középpontba állítja a rajongókat, hogy átélhessék a világ legnagyszerűbb sportágának minden érzelmét és izgalmát.


IGN rating: 8,3/10

Metacritic score: 82/100


Tulajdonságok
FejlesztőEA Canada
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-4 játékos
KiadóElectronic Arts
Korhatár besorolás3+
MűfajSport
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-22 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-110
  • Elérhető: Készlethiány
  • 3,200Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: sport