Arcania Gothic 4

Arcania Gothic 4

Az Arcania Ghotic 4 története 10 évvel a harmadik rész eseményei után játszódik. A történetben egy új fõhõs bõrébe kell belebújnunk, egy szegény pásztoréba, aki egy kis faluban Feshyr szigetén él. Amikor történetünk hõse hazatért kalandozásaiból, szülõfaluját lángokban találta. 
Hõsünk felégetett szülõföldjét hátrahagyván bosszút esküszik, de hamarosan rá kell döbbennie, hogy a Feshyr-t ért támadás mögött sokkal több rejtõzik, mint a zsarnokoskodó király pillanatnyi szeszélye... 

Küldetéseink során a karakterünk fejlesztgetése mellett több nagyobb szigetet (Argaan, Khorinis) teljes egészében felfedezhetünk, melyek csodálatos látványt nyújtanak, éjjel s nappal, esõben vagy napsütésben is. 
A játékot a Vision Engine 7 keresztséget kapott motor hajtja, amely gyönyörűen néz ki. Óriási helyszíneket képes megjeleníteni, gyönyörű, dinamikusan változó fény-árnyék effekteket csodálhatunk játék közben, tűéles és részletes textúrák borítanak mindent, ezen a téren sem lehet panasz a játékra. 
Az Arcania Gothic IV az elõdjeinél jóval látványosabb grafikájával, változatosabb és élvezetes harcaival, valamint a rengeteg új fegyverrel és varázslattal kiváló kikapcsolódást nyújt minden szerepjátékokat kedvelõ játékosnak.

Tulajdonságok
FejlesztőSpellbound
GaranciaNincs
KiadóDreamCatcher Interactive
Korhatár besorolás16+
Maximális játékosok száma1 játékos
MűfajRPG
Online játéklehetőségNincs
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-280
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,000Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: RPG, kaland