Assassin's Creed Chronicles (bontatlan)

Készlethiány Assassin's Creed Chronicles (bontatlan)

Három történet egy csomagban. Az Assassin's Creed Chronicles három civilizációba és történelmi korba vezet el


Az Assassin’s Creed Chronicles: China során 1526-ban, a Ming-dinasztia összeomlásának kezdetén járunk. Shao Jun egyedül maradt, miután az asszaszinok kínai rendjét megsemmisítették, egyedüli túlélőként pedig Európába menekül, hogy a híres mester, Ezio Auditore segítségét kérje kiképzésében. A játék kezdetén innen tér vissza és amellett, hogy megbosszulja elesett bajtársait, célja, hogy újjáépítse a rendet Kínában is.


Az Assassin's Creed Chronicles: India az 1841-s Sikhov és Kelet-Indiai társaság közti konfliktusról szól. Amikor megjelenik a Templomosok mestere, aki valamikor az assassinek rendjébe tartozott, Arbaaz Mirnek ki kell derítenie miért jött, valamint ellopni tőle egy tárgyat, megvédeni barátait és a szeretőjét.


Az Assassin's Creed Chronicles: Russia az 1918-s Oroszországban játszódik. Nikolai Orelov az asszaszinok leköszönő generációjához tartozik és családjával együtt elmenni készül. A rend viszont még egy utolsó küldetésre kéri, aminek során egy évszázados küzdelmet kellene lezárnia. Be kell jutnia a házba, ahol a cári családot fogságban tartják a bolsevikok és ellopnia az  ereklyéket,  melyekért az assasinok és a templomosok harcoltak egymással több évszázadon keresztül. Feladata teljestése után a cár gyerekeinek meggyilkolásának lesz szemtanúja, de Anastasia hercegnőt  sikerül megmentenie.


Tulajdonságok
> Online játéklehetőségNincs
> Helyi játékosok száma1 játékos
PS4 játék
Termék állapotaHasznált
GaranciaNincs
MűfajAkció, kaland
KiadóUbisoft
FejlesztőClimax Studios
Korhatár besorolás18+

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1079
  • Elérhető: Készlethiány
  • 6,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció, kaland