Farming Simulator 2015

Farming Simulator 2015

Online játékhoz PlayStation Plus előfizetés kell!

Próbáld ki egy gazdaság életének minden kihívását, köztük az állatok (szarvasmarhák, csirkék, és bárányok) tenyésztését, a növénytermesztést, és az eladásokat. Menedzseld és növeszd a saját farmod egy hatalmas, nyílt világban, amely tartalmaz egy vadonatúj Nordic környezetet is. 

A Farming Simulator 15 egy új aktivitást is tartalmaz: favágást! Menedzseld a térképén található erdőt az új járműveket és olyan gépeket használva, mint pl. fakitermelők, láncfűrészek, aprítógépek, és vontatók. Az új eszközök kiegészítik a gazdasági eszközök hosszú listáját, amelyek hűen vannak reprodukálva – pl. Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini – és amelyeket megtalálsz az új járműboltban. Új neves márkák is megtalálhatók lesznek, mint pl. New Holland, Ponsse, stb. A járműveid tisztán tartásához használd rendszeresen a járműmosó-állomásokat. 

A Farming Simulator 15 rendelkezik online módokkal, és szolgáltatásokkal. Menedzselj egy farmot akár 15 barátoddal online, vagy helyi hálózaton. Megoszthatsz mod-okat, járműveket, és felszereléseket játékosokkal a világ minden tájáról, gyakorlatilag korlátlan tartalmakat, és számtalan játékórát biztosítva. 


Metacritic score: 54/100


Tulajdonságok
> KiadóFocus Home Interactive
> FejlesztőGiants Software
> GaranciaNincs
> MűfajSzimulátor
> Termék állapotaHasznált
> Online játéklehetőségVan
> Maximális játékosok száma1 játékos/2-6 online játékos
> Korhatár besorolás3+

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-139
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: szimulátor