Dead or Alive 5: Last Round (bontatlan)

Készlethiány Dead or Alive 5: Last Round (bontatlan)

Online játékhoz PlayStation Plus előfizetés kell!

A  Dead or Alive 5 Last Round  az alapjátékhoz képest azonban nemcsak feljavított és megszépült küllemet kap, hanem  rengeteg friss tartalmat is , ezáltal az összes korábban debütált DLC felhozatala mellett több mint 300 új ruha, frizura és egyéb kiegészítő vár harcosainkra, ráadásul  a Dead or Alive 5 Ultimate-ből is   importálhatjuk a tartalmakat , ha az már a gyűjteményünket erősíti. Az alkotás egyébiránt a játékmenet tekintetében természetesen mit sem változott az újgenerációs kiadással, ezáltal ismét  nagymellű bikinis lányokkal , valamint a  Ninja Gaiden-, és a Virtua Fighter-sorozatokból ismert harcosokkal  eshetünk egymásnak csodaszép, rombolható környezetben, az árkád verekedős játékok sajátosságaival a középpontban.

Ha azt hitted, hogy a női főhősök törékenyek és esetlenek, itt az idő, hogy kipróbáld a  Dead or Alive 5 Last Round ot, ahol  igazi bombázókat küldhetsz a ringbe - akár a többjátékos módban is!

Válassz a tucatnyi harcos közül, akik mellett nem csak szemrevaló lányokat, hanem  a Ninja Gaiden- és a Virtua Fighter-sorozatok ismert szereplőit  is megtalálhatod!

Válaszd a PlayStation 4-es változatot , és éld át a nagy bunyót soha nem látott részletességgel,   igazi újgenerációs grafika  társaságában!


IGN community rating: 7,0/10

Metacritic score: 74/100


Tulajdonságok
> Online játéklehetőségVan
> Helyi játékosok száma1-4 játékos
> Online játékosok száma1-16 online játékos
PS4 játék
Termék állapotaBontatlan
GaranciaNincs
MűfajAkció
KiadóKoie Tecmo
FejlesztőTeam NINJA
Korhatár besorolás16+

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-1064
  • Elérhető: Készlethiány
  • 7,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: verekedős