Borderlands Collection

Borderlands Collection

Ha lenne olyan kérés, hogy mely játéksorozatokat szeretnénk a következő generációs konzolokon újra látni, a Borderlands biztosan ott lenne közöttük - szerencsénkre kívánni sem kellett, a Gearbox és a 2K Games sikerszériája feljavított, bővített újrakiadást kap, és kirobbanó formában van!


Ha a Borderlands sorozatot dióhéjban kellene összefoglalnunk, gondban lennénk, ugyanis elég nagy falat. Egyrészt belső nézetes, FPS lövölde igazán változatos helyszínekkel és összecsapásokkal, másrészt fejleszthető, változatos karaktereivel, felvehető küldetéseivel, nyílt felépítésével és lootolásával RPG-s jelleget is mutat. Már ez a hibrid alap is tartogat elég izgalmat, de ennél többről van szó: stílusos grafikájának, egyedi szereplőinek és őrült humorának köszönhetően vált igazi közönség-kedvenccé, igazi hosszútávú favorittá a kooperatív játékmenet, a kismillió fegyver és a tartalmasság tette.

Tulajdonságok
FejlesztőGearbox Software
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1-2 játékos
Kiadó2K Games
Korhatár besorolás16+
MűfajFPS
Online játéklehetőségIgen
Online játékosok száma2-4 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: XB360-282
  • Elérhető: Raktáron
  • 4,000Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: FPS