Assassin's Creed Origins

Készlethiány Assassin's Creed Origins

Az Ókori Egyiptom egykori fenséges nagysága halványulni látszik a hatalomért folytatott kegyetlen küzdelem hevében. Fedezd fel a sötét titkokat és feledésbe merült legendákat, miközben megismerheted az asszaszin testvériség eredetét! 

Hajózd át a Nílust, leplezd le a piramisok titkait, vagy harcolj veszélyes ősi népek és félelmetes szörnyek ellen! Fedezd fel ezt a határtalanul nagy és kiszámíthatatlan világot. 

Merülj el a rengeteg küldetésben és lebilincselő történetben, ismerd meg az erős és emlékezetes karaktereket a leggazdagabb nemeseken keresztül egészen az elkeseredett számkivetettekig. 

Teljesen megújult harc és loot rendszer vár rád, számtalan eltérő tulajdonságú fegyverrel és kiegészítővel. Ismerd meg az újszerű fejlődési mechanizmust és tedd próbára a képességeidet az izgalmas boss-harcokban. 


IGN community rating: 9,0/10

Metacritic score: 81/100


Tulajdonságok
FejlesztőUbisoft Montreal
GaranciaNincs
Helyi játékosok száma1 játékos
KiadóUbisoft
Korhatár besorolás18+
MűfajAkció
Online játéklehetőségVan
Online játékosok száma1 online játékos
Termék állapotaHasznált

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: PS4-242
  • Elérhető: Készlethiány
  • 5,900Ft

A játék használt állapotú amennyiben a játék nevében nem szerepel az a szó hogy bontatlan.

 

Használt játékokról: A játék eredeti tokban, eredeti karcmentes lemezen, megtisztítva van újraforgalmazva. A játékhoz esetleg járó egyszer használatos kiegészítő/DLC/letöltő kódok valószínűleg már fel lettek használva.

Címkék: akció