Disney Infinity 3.0 - Poe Dameron játékfigura (bontatlan)

Készlethiány Disney Infinity 3.0 - Poe Dameron játékfigura (bontatlan)

Poe Dameron a Disney Infinity 3.0 Star Wars egyik karaktere a Star Wars: The Force Awakens Play Set tagja.

A Disney Infinity videojáték egyik legnagyobb előnye, hogy platformfüggetlen. A mentés a figurákban tárolódik, így nem kell új konzolra beruházni csak azért, hogy barátaiddal együtt játszhass: elég csak az adott figurát átvinni és már indulhat is a játék! A Disney Infinityben így összefonódik a figuragyűjtögetés a videojátékok felemelő érzésével. A játékhoz bármikor új figurát vásárolhatsz, hogy aztán elmerülhess az új kalandokban kedvenc mesehősöddel! Ha a Disney Infinity sorozatból választasz figurát, akkor azok nem maradnak meg csupán szobrokként a polcon: Mickey, Olaf, Spot, Mulan és még sok más figura várja, hogy életre keltsd őket a képernyőn!

A játékszettekben (Play Set) a kiválasztott karakter saját világát ismerheted meg. Ehhez a beolvasóplatformra kell helyezned egy figurát és a vele kompatibilis, áttetsző Play Set szobrot (világkockát).

Érdemes azt is tudni, hogy a játékszettekbe nem minden karakternek van bejárása. Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne tudnál egy barátoddal együtt játszani a Play Set módban: ebben az esetben csak arra van szükség, hogy olyan karaktert válasszatok, amelyeknek ugyanabba a játékszetthez van hozzáférése. Amennyiben pedig egyedül játszol, de két figurád is van ugyanabból az univerzumból, akkor a játék alatt egy gombnyomással válthatsz a karakterek között.


Tulajdonságok
Play SetStar Wars: The Force Awakens
SzériaDisney Infinity 3.0
Termék állapotaBontatlan

Szállítás 2 munkanapon belül!

  • Cikkszám: INF-3-1013
  • Elérhető: Készlethiány
  • 3,400Ft

A figurák állapota használt, amennyiben nem szerepel a nevében az a szó, hogy "bontatlan".